...

Povleci in spusti sliko posameznega izdelka - dodal se bo v košarico

 

Odprodaja kolekcije 2016 - vse mora ven

Odprodaja kolekcije 2016 - vse mora ven

Hura – akcija! Veliko posezonsko znižanje na lansko kolekcijo vozičkov BabyBoom. Ne izpustite izredne akcije BabyBoom. Pohitite, vozički so omejeni, akcija traja samo do odprodaje zalog. Tu si poglejte ponudbo akcijskih vozičkov.

 
 
 

Iskalnik po otroških vozičkih / artiklih

 
 
 

Otroški vozički BabyBoom

Pri BabyBoom-u smo za Vas pripravili pestro izbiro otroških vozičkov. Na voljo so tako trikolesniki kot štirikolesniki ter otroški vozički - marela. Izbirate lahko med serijo serijo Mirage Reverso, serijo Nio 4 ter serijo Piuma. Vsi otroški vozički BabyBoom so izdelani in primerni za uporabo za otroke od rojstva pa naprej. Odlikuje jih lahka in čvrsta aluminijska konstrukcija ter odlična vodljivost po vseh terenih. S pomočjo "Reverso" sistema boste z lahkoto peklapljali med različnimi moduli vozička (košara, športni del, lupinica - avtosedež,...). Ker je naš cilj Vaše zadovoljstvo, smo posebej za Vas pripravili različne akcijske pakete dodatne opreme glede na Vaše potrebe. BabyBoom - prijazni do staršev in otrok.

 
 • Otroški vozički serije "Mirage Reverso"

  Otroški vozički serije Mirage Reverso so najnovejša pridobitev BabyBoom vozičkov in so plod večletnih izkušenj, razvoja, novih tehnologij in izboljšav. Otroški vozički Mirage Reverso so pravzaprav korenita nadgradnja vozička 3yCombo. Ravno tako kot njegov predhodnik je Mirage Reverso trikolesni voziček in je izredno praktičen ter enostaven za uporabo. S to razliko, da sedaj s pomočjo novih tehnologij in vrhunskih materialov nudi veliko več.
  Več »
   
   
 • Otroški vozički serije "Nio 4"

  Otroški vozički BabyBoom Nio 4 so nova linija 4-kolesnih vozičkov BabyBoom. Voziček Nio 4 je plod večletnih izkušenj, razvoja, novih tehnologij in inovacij pri BabyBoom-u.Otroški vozički Nio 4 so pravzaprav nadgradnja oz. naslednik vozička Chimera Reverso, tako funkcijsko, stilsko ter seveda tehnološko. Gre pravzaprav za linijo, ki je predvsem namenjena in mišljena za starše in otroke, ki se radi gibljejo v naravi in potrebujejo zanesljiv voziček tudi v slabših pogojih.
  Več »
   
   
 • Otroški vozički serije "Piuma" - vozički marele

  Vozički BabyBoom Piuma so nova linija vozičkov BabyBoom. Linija Piuma (peresce) je namenjena predvsem staršem, ki veliko potujejo in sta jim zato praktičnost in lahkotnost prioriteti. Zloži se zelo na majhno v samo eni potezi - marela sistem.
  Več »
   
   
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.