...

Povleci in spusti sliko posameznega izdelka - dodal se bo v košarico

 

Odprodaja kolekcije 2016 - vse mora ven

Odprodaja kolekcije 2016 - vse mora ven

Hura – akcija! Veliko posezonsko znižanje na lansko kolekcijo vozičkov BabyBoom. Ne izpustite izredne akcije BabyBoom. Pohitite, vozički so omejeni, akcija traja samo do odprodaje zalog. Tu si poglejte ponudbo akcijskih vozičkov.

 
 
 

Iskalnik po otroških vozičkih / artiklih

 
 
 

Otroški vozički serije "Mirage Reverso"

Otroški vozički serije Mirage Reverso so najnovejša pridobitev BabyBoom vozičkov in so plod večletnih izkušenj, razvoja, novih tehnologij in izboljšav.

Otroški vozički Mirage Reverso so pravzaprav popolna nadgradnja vozička 3yCombo. Ravno tako kot njegov predhodnik je Mirage Reverso trikolesni voziček in je izredno praktičen in enostaven za uporabo. S to razliko, da je sedaj še občutno kompaktnejših oz. manjših dimenzij, v zloženi verziji, kar nam omogočajo nove tehnologije in materiali. Voziček se lepo in enostavno zloži v eni potezi in je primeren tudi za majhne prtljažnike najmanjših avtomobilov (Yaris, Polo, Clio, ipd). Kljub temu pa se nismo odrekli udobju, ravno nasprotno. Občutno smo povečali tako športni del, košaro kot tudi lupinico, da boste z Vašimi najdražjimi še udobneje odkrivali lepote življenja.

Ravno tako smo dali še večji poudarek na varnosti, saj smo tako zaradi večje razdalje med zadnjimi kolesi kot tudi medosne razdalje, izdatno pripomogli k večji stabilnosti vozička na vseh terenih. Istočasno smo ojačali konstrukcijo vozička z večjimi ter odpornejšimi aluminijskimi profili, ki pa vseeno omogočajo, da je voziček celo še nekoliko lažji. Novost so tudi nova ABS (Acrylonitrile butadiene styren)  platišča in dvojno uležajena kolesa, za večjo odpornost in vzdržljivost vozička v vseh pogojih.

S svojimi 12 kg je Mirage Reverso pravo peresce med vozički z velikimi ter napihljivimi kolesi, kar se posebej občuti tako med vožnjo vozička kot tudi pri vsakodnevnem rokovanju z njim. Voziček Mirage odlikujejo odlične vozne sposobnosti. Zaradi njegove lahkotnosti, velikih napihljivih koles ter naprednega sistema vzmetenja (novost je vzmetenje na vseh 3 kolesih) je vožnja z njim neverjetno mehka in gladka po vseh terenih. Za vožnjo, ki daje občutek podoben lebdenju.

Velika novost je tudi t.i. "Reverso" sistem, ki omogoča obojestransko nameščanje (proti Vam oziroma naprej). Nič lažjega, vse je zelo enostavno in pregledno. En klik in sedež lahko namestite v smeri po svoji želji ter se tako prilagodite potrebam in razmeram. Zelo praktična zadeva, še posebej, ko boste želeli otroka gledati oz. ga drugače zaščititi od sonca ali vetra.

Novost je tudi še večja in prostornejša strešica/senčnik, ki omogoča popolno zaščito pred neželenimi vremenskimi vplivi; višja lega otroka, za manj sklanjanja in boljši stik z otrokom; dodatno vgrajen senčnik/strešica za senčenje na košari za novorojenčka (za senčenje iz obeh strani); okence za zračenje z zaščitno mrežo na košari; dodaten sektor za zračenje/senčenje z zaščitno mrežo na strešici športnega dela; povečano (izredno veliko) nakupovalno košaro z dvema ločenima predaloma (odprti in zaprti del); mehanizem za naklon hrbtišča, ki gre lahko vse do popolnoma ležečega položaja; izbrani materiali za še lažje vzdrževanje (tako tkanine, konstrukcije in koles), in še mnogo več.

Poleg tega ima otroški voziček Mirage Reverso bogat nabor dodatne opreme, ki omogoča udobje v vseh vremenskih razmerah. Posebnost vozička je nastavljivo hrbtišče, ki gre vse do popolnoma ležečega položaja, kar Vam bo v veliko zadovoljstvo, kadar bo Vaš malček na daljših sprehodih zaspal. Voziček je posebno primeren za dinamične in aktivne starše.

Otroški voziček BabyBoom Mirage Reverso je voziček, ki ne pozna kompromisov. Mirage Reverso… Only the sky is the limit.

Poglej si video predstavitev.

 
Razvrsti produkte po:
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.