...

Povleci in spusti sliko posameznega izdelka - dodal se bo v košarico

 

Odprodaja kolekcije 2016 - vse mora ven

Odprodaja kolekcije 2016 - vse mora ven

Hura – akcija! Veliko posezonsko znižanje na lansko kolekcijo vozičkov BabyBoom. Ne izpustite izredne akcije BabyBoom. Pohitite, vozički so omejeni, akcija traja samo do odprodaje zalog. Tu si poglejte ponudbo akcijskih vozičkov.

 
 
 

Iskalnik po otroških vozičkih / artiklih

 
 
 

Skupine izdelkov

Seznam vseh skupin izdelkov, ki so Vam trenutno na voljo:

 
 
 

Pogosta vprašanja

 
1. Kje naročiti otroške vozičke?
Natisni

Vozičke BabyBoom lahko naročite preko spletne trgovine, elektronske pošte, telefona, faksa ali pa kar osebno na sedežu podjetja, kjer si lahko vse izdelke ogledate v živo ter jih preizkusite. Obratovalni čas: ogled in nakup vozičkov je možen vsak delavnik od ponedeljka - petka med 9:00 in 16:00 uro. Po predhodnem dogovoru je možen ogled tudi izven teh okvirov.

 
2. Kako plačati?
Natisni

Kupec lahko plača:

  • v gotovini.
  • po povzetju preko pošte. Ko vam bo pošta dostavila pošiljko, jo boste lahko plačali z gotovino.
  • po predračunu. V tem primeru izberete plačilo po predračunu. Predračun dobite po e-pošti, ko bo vaše naročilo izvedeno. Po plačilu predračuna pošljemo izdelke na želeni naslov.
 
3. Prevzem / Dostava ?
Natisni

Naročeno blago Vam lahko pošljemo na želen naslov po pošti ali pa ga lahko osebno prevzamete v našem podjetju.

V primeru naročila vozičkov oz. blaga v vrednosti nad 349,00 EUR je dostava za območje R Slovenije brezplačna. V nasprotnem primeru plača stroške dostave kupec. Strošek dostave je odvisen od tipa ter količine naročenega blaga. O višini stroška dostave Vas program obvesti samodejno takoj, ko v spletnem obrazcu izbirete opcijo "dostava po pošti".

V primeru osebnega prevzema artiklov, na sedežu podjetja Fidem d.o.o., Kampel 101, 6000 Koper, stroški dostave ne nastanejo in jih ne plačate.

 
4. Stroški pošiljanja?
Natisni

V primeru naročila vozičkov oz. blaga v vrednosti nad 400,00 EUR je dostava na območju R Slovenije brezplačna. V nasprotnem primeru plača stroške dostave kupec. Strošek dostave je odvisen od tipa ter količine naročenega blaga. Ob oddajanju naročila v spletnem obrazcu, Vas o višini stroška dostave samodejno opozori program, takoj ko izberete opcijo "dostava po pošti".

V primeru osebnega prevzema artiklov, na sedežu podjetja Fidem d.o.o., Kampel 101, 6000 Koper, stroški dostave ne nastanejo in jih ne plačate.

 

 
5. Odstop od naročila?
Natisni

Kupec ima pravico, da v roku 14 dni odstopi od pogodbe. Pri tem ni potrebno, da za to navede razlog. Kupec lahko odstopi od pogodbe na več načinov. Kupec lahko prodajalca o odstopu od pogodbe, bodisi pisno obvesti, ali pa se za odstop od pogodbe šteje tudi vračilo izdelka, brez obrazložitve.

Kupec mora blago vrniti prodajalcu nepoškodovano, v nespremenjeni količini in v originalni embalaži v roku 30 dni po odstopu od pogodbe. Stroške dostave nosi kupec. V primeru dostave blaga po pošti mora kupec blago poslati s priporočeno pošiljko. Prodajalec mora kupcu vrniti plačano kupnino najkasneje v roku 30 dni od odstopa od pogodbe.

 
6. Vračilo kupnine?
Natisni

V primeru, da odstopite od naročila Vam plačano kupnino vrnemo v celoti. Strošek vračila blaga pri odstopu od pogodbe krije kupec. Kupnino vrnemo takoj po prejemu vrnjenega blaga oz. najkasneje v roku 30 dni od odstopa od pogodbe.

 
7. Garancija?
Natisni

Vsi otroški vozički imajo 1 leto garancije.

 
8. Cene?
Natisni

Vse navedene cene za izdelke so maloprodajne in izražene v EUR z vključenim 22% DDV-jem.

 
9. Kaj storim, če imam ob nakupu težave ali pa bi rad več informacij o izdelkih?
Natisni

Če imate ob nakupu težave, vam jih bodo pomagali odpraviti. Z nami lahko stopite v kontakt na več načinov:

  • pošljite nam e-pošto na naslov info@baby-boom.si (na vaše sporočilo bomo odgovorili najkasneje v 24 urah).
  • pokličite nas po telefonu ob delavnikih na: 041 268 322 ali 05 630 26 20.
 
10. Kakšen je postopek naročanja izdelkov?
Natisni

Pri vsakem artiklu je pod opisom navedena Dobava. Dobava: 4-5 dni pomeni, da izdelek prejmete v 4-5 delavnih dnevih.

Pred nakupom določenega izdelka morate najprej želeni izdelek dodati v košarico. To storite s klikom na gumb "Dodaj v košarico". Ko je artikel v košarici, Vas aplikacija obvesti o količini ter vrednosti nakupa. OPOMBA: Strošek dostave na tej točki še ni definiran, saj morate prej določiti način dostave. To storite v nadaljevanju postopka.

V kolikor želite nadaljevati s postopkom in izbrane artikle naročiti, kliknite "Na blagajno". Če želite prekiniti oz. stornirati naročilo, kliknite "Izprazni košarico". V primeru, da želite popraviti naročilo, kliknite na ikono izdelka v košarici na dnu zaslona.

V nadaljevanju, v spletni obrazec, vpišite vse potrebne podatke, katere potrebujemo v zvezi z naročilom blaga. Prosimo, bodite natančni pri vpisovanju podatkov. Polja označena z zvezdico (*) morajo biti obvezno izpolnjena, sicer naročila ne boste mogli oddati. Med drugim morate na tem mestu določiti tudi način dostave. V primeru, če boste izbrali opcijo "Dostava po pošti", Vam bo aplikacija samodejno izračunala stroške dostave. V nasprotnem primeru oz. pri osebnem prevzemu pa stroška dostave ne plačate.

Na tej točki Vas aplikacija obvesti o skupnem zneseku nakupa ter stroškom dostave. Še enkrat preverite naročilo ter pravilnost Vaših oddanih podatkov, artiklov, ki jih boste naročili, če so njihove barve pravilne, ipd. V kolikor ni napak, obkljukajte polje "Splošni pogoji uporabe", s čimer potrdite strinjanje z njimi ter zaključite postopek naročanja s klikom na gumb "Naroči". Naročilo je sedaj oddano.

Na Vaš e-mail boste prejeli obvestilo o Vašem nakupu, ki je obenem tudi potrdilo, da smo Vaše naročilo prejeli. Prosimo, da ponovno preverite ali je naročilo pravilno in ustreza Vašim željam ter nas o morebitnih napakah nemudoma obvestite. Ko bo Vaše naročilo izvedeno in odposlano Vas bomo po e-pošti obvestili. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in prodajalcem je na tej stopnji sklenjena.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.